Marketing Stagiair

Ben jij gek op fashion en trends en opzoek naar een uitdagende en afwisselende stage? Kom stage lopen bij één van Nederlands mooiste sieraden merken. 

Bij ons is geen dag hetzelfde, je krijgt alle kansen om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Samen met je collega’s doe je er alles aan om Tirisi in de Nederlandse, maar ook in de internationale, markt nog harder te laten groeien. 

Vanuit ons knusse hoofdkantoor in Amsterdam worden de collecties ontworpen, (online) marketingcampagnes ontwikkeld én de sales aangestuurd in meer dan 30 landen. 

Wat ga je doen?

Stages bij Tirisi zijn échte meewerkstages, bedoeld om werkervaring op te doen en de geleerde theorie in de praktijk toe te passen. 

Als stagiair Marketing lever je een actieve bijdrage aan het marketingbeleid van het merk Tirisi en zorg je voor de zichtbaarheid van de sieraden in binnen- en buitenland, zowel online als offline. Je volgt marktontwikkelingen, analyseert kansen en draagt verbeterpunten aan. Je levert een ondersteunende rol bij het uitvoeren van de marketingacties en bij de totstandkoming van promotiemateriaal. Ook help je bij alle voorkomende werkzaamheden rond de voorbereiding en uitvoering van beurzen en marketing evenementen. Je bent dus echt onderdeel van ons team!

Wie ben jij?

  • Je zit in het derde of vierde jaar van je HBO-opleiding, waarbij (online) marketing een belangrijk onderdeel van je opleiding is
  • Affiniteit met sieraden
  • Ervaring met Numbers, Keynote, Photoshop en Indesig
  • In het bezit van rijbewijs B is een pré
  • Je spreekt goed Engels, minimaal niveau B2

Wat wij bieden

  • Uitdagende en leerzame stage
  • Dynamische en energieke omgeving
  • Internationale vibe
  • Lekkere lunch en koffie

Een fijne werkplek waar geen dag hetzelfde is, waar de directeur niet bang is om zelf ook de mouwen op te stropen en waar creatieve input gewaardeerd wordt. Een werkplek waar we samen lachen en samen zweten.
Want wat ze zeggen is waar: we like to make our hands dirty to make yours shine. 

Kan jij na het lezen van deze vacature niet wachten om bij ons aan de slag te gaan?
Solliciteer dan direct en stuur je CV naar office@tirisi.com Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Leerbedrijf details
Erkend sinds 08-02-2019
Leerbedrijf ID 100603820